Uutiset

”Ei oo mua, on vaan me”

LHJ Groupilla oli eilen jännittävä ilta, kun pääsimme otteluisäntinä seuraamaan aitiopaikoilta lentopallo-ottelua, jossa Sastamalan VaLePa kohtasi turkulaisen TuTo Volleyn. Tiukan taiston myötä TuTo taipui hieman, mutta ei taittunut. Peli päättyi lopulta 1–3 vieraiden voittoon, mutta onneksi se ei latistanut tunnelmaa katsomossa.

– Kumppanuudessa tärkeintä on, että se mitataan niin onnistumisen kuin häviön hetkinä. Tänään toinen joukkue oli parempi, mutta uskon vahvasti, että pääsemme keväällä nauttimaan yhdessä taas mestaruustaistosta, LHJ Groupin myyntipäällikkö Tommi Pohjola sanoo.

LHJ Groupille on tärkeää olla aktiivisesti mukana tukemassa toimialueensa kehitystä ja hyvinvointia, sillä vastuullisuus on muutakin kuin ympäristöstä huolehtimista. Yhteistyö omistajakuntiemme urheiluseurojen ja yhdistysten on yksi osa tätä yhteiskuntavastuullista roolia.

– VaLePalla on pitkä historia Sastamalan seudulla ja he luovat omalla toiminnallaan onnistumisen kokemuksia, viihdyttäviä elämyksiä sekä lisäävät yhteisöllisyyttä seudun asukkaiden keskuudessa. Kuten VaLePan iskulauseessakin sanotaan: ”Ei oo mua, on vaan me”, LHJ Groupin toimitusjohtaja Immo Sundholm sanoo.

– Seurassa tehdään myös arvokasta juniorityötä paikallisten lasten ja nuorten hyväksi, Pohjola täydentää.

Kuvassa: LHJ Groupin myyntipäällikkö Tommi Pohjola (vas.), VaLePan yli 300 maaottelun Mikko Esko ja LHJ Groupin toimitusjohtaja Immo Sundholm.

valepa rajattu
Siirry takaisin sivun alkuun