matti ja pahvit 2560 x 1043 1 scaled
matti ja pahvit 1560 x 1043 scaled

Yritysten jätehuolto

Jätehuoltopalvelut – juuri teille sopivat

Jätehuollon järjestäminen kuuluu jokaisen yrityksen vastuulle, mutta vain harvalla on aikaa huolehtia, että ympäristöhuolto oikeasti toimii. LHJ Group järjestää kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset käsittelyratkaisut kaikille materiaaleille yrityksen toimialasta tai koosta riippumatta. Osaavan henkilökuntamme ja kalustomme ansiosta voimme tarjota käsittelyratkaisut kaikille yrityksille ja jätejakeille. Voimme järjestää asiakkaalle kaikki jätehuollon palvelut kokonaisuutena tai käsittelyratkaisut jollekin yksittäiselle jätejakeelle. LHJ Groupin kokonaisvaltaisen jätehuollon palvelut tarjotaan tytäryrityksen Suomen Materiaalikierrätys Oy:n kautta.

Keräysvälineet ja kuljetuspalvelut kaikille jätteille

Tarjoamme keräysvälineet eri jätejakeille kierrätyspalvelujen mukana. Kauttamme järjestyvät keräysvälineet käsin siirreltävistä jäteastioista aina vaihtolavoihin sekä puristimiin ja paalaimiin. Jätepuristimet voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaan tarpeiden ja tilojen mukaan.

Keräysvälineiden vuokraus on osa palvelukokonaisuuttamme. Tyhjennykset ja noudot tapahtuvat sovitun rytmin mukaisesti tai tilauksesta.

Tutustu keräysvälineistöömme tarkemmin.

Asiantuntijapalvelut sekä lajittelu- ja kierrätyskoulutus

Tiesitkö, että oikeaoppisella kierrättämisellä yrityksessä on mahdollista saada aikaan huomattavia säästöjä? Pyydä asiantuntijamme pitämään lajittelu- ja kierrätyskoulutus henkilökunnallenne.

Raportointi osana jätehuoltoa

Raportointijärjestelmästämme asiakkaat saavat ajantasaisen tiedon jätehuollon toiminnasta. Jatkuvan seurannan avulla voidaan vähentää jätemääriä ja eri jätejakeiden kustannuksia liiketoiminnassa.

Raportoinnin ansiosta syntyy:

  • Vähemmän jätettä
  • Enemmän kierrätystä
  • Vähemmän kustannuksia
  • Enemmän positiivista arvoa

Siirry takaisin sivun alkuun