outi ja tarastenjarvi 2560 x 1043 2 scaled
outi ja tarastenjarvi 1560 x 1043 scaled

Tarasten kiertotalousalue

Kiertotaloutta aivan Tampereen kupeessa

Tarasten Kiertotalousalue on Kangasalalla sijaitseva palvelukokonaisuus, joka vastaa kasvavan Pirkanmaan seudun ympäristöhuollon tarpeisiin. Tarasten Kiertotalousalue mahdollistaa eri materiaalien vastaanoton, varastoinnin ja käsittelyn aivan Tampereen kupeessa laitosmaisesti tai kenttätoimintoina. Alue mahdollistaa myös raskaan ympäristölupaprosessin ja ympäristövaikutusten arviointia vaativat toiminnot.

Alueella toimii useita kiertotalousalan yrityksiä, jotka tekevät myös tiivistä yhteistyötä keskenään. Eri toimijoiden väliset ekosysteemit luovatkin yrityksille merkittäviä synergiahyötyjä niin toiminnallisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta.

Tarasten Kiertotalousalue Oy vastaa alueen kehittämisestä, rakentamisesta sekä tonttien vuokraamisesta ja myymisestä. Yritys rakentaa tontit avaimet käteen -periaatteella.

Tarasten Kiertotalousalueen kaava-alueen koko on 155 hehtaaria, josta lähes 70 hehtaaria on varattu kiertotaloustoimintaan. Suomen Erityisjäte Oy omistaa Tarasten Kiertotalousalueesta 60 prosenttia ja on yksi alueen avaintoimijoista.

Lue lisää Tarasten Kiertotalousalueen kotisivuilta!

Ota yhteyttä:

petri jarvensivu syvatty 2 scaled

Petri Järvensivu

toimitusjohtaja, CEO

0400700639

petri.jarvensivu@taraste.fi

Siirry takaisin sivun alkuun