katri pasi ja tommi 2560 x 1043 px scaled
default featured image

LHJ Group

Tietoa meistä

25 vuotta sitten, 26.10.1995, perustettiin Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy. Aluksi yhtiö vastasi seitsemän kunnan lain velvoittamasta jätehuollosta, nykyään omistajakuntia on 16. Kunnallisten tehtävien ohella yhtiö on kasvanut suureksi konserniksi, jonka viisi tytäryhtiötä toimii erityisosaamista vaativilla ympäristöalan sektoreilla ja tuottaa ainutlaatuisia palveluja ja ratkaisuja kiertotalouteen.


kokonaispalvelu 01

Luotettavasti tuhottu

Tietoturvapalvelumme tuhoaa niin paperidokumentit, arkistot kuin digitaaliseen muotoon tallennetun tiedon elektroniikkalaitteissa tai tallenteissa. Teemme myös tuotehävityksiä erilaisille materiaaleille. RFID-pohjainen
kuljetusten hallintajärjestelmä takaa aukottoman tietoturvan asiakkaalta käsittelyyn asti.

tietoturva 01

Suomen parasta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä

LHJ Groupin Ilmastoystävällinen kylmälaitteiden kierrätys kerää talteen kaikki ilmakehälle haitalliset kylmäaineet ja
varmistaa materiaalikierron sekä metalleille että muoveille ainoana Suomessa. Tarjoamme vastuullisen vaihtoehdon valtakunnallisesti myös kaikille muille sähkö- ja elektroniikkaromuille ja metalleille.

Kiertotaloutta parhaimmillaan

Tarjoamme suomalaista huippuosaamista jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden maiden ja vaarallisten jätteiden käsittelyyn. Tytäryritys Suomen Erityisjäte Oy palvelee joustavasti kuntia, rakennus- ja purkuliikkeitä, teollisuutta ja jäteyhtiöitä. Yrityksen jätteenpolton kuonista jalostama Scanwas-keinokiviaines edistää kestävää infrarakentamista.

suomen erityisjate logo20170405 sin 01

Siirry takaisin sivun alkuun