akaan jateasema 2560 x 1043 px scaled
vastuullisuus 1560 x 1043

Vastuullisuus

Me pidämme palveluillamme huolta ympäristö, jotta sinä voit tehdä samoin

Vastuullisen liiketoiminnan merkitys kasvaa koko ajan ja tulevaisuudessa yrityksiltä edellytetään yhä enemmän ympäristöystävällisiä toimia. Näiden toimien toteuttamiseen yritykset tarvitsevat rinnalleen LHJ Groupin kaltaisia aidosti vastuullisia yhteistyökumppaneita. Meille LHJ Groupissa vastuullisuus on yksi toimintapolitiikkamme avainsanoista. Meille on tärkeää toimia ympäristöä ajatellen omassa arjessamme sekä auttaa myös asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti, tehokkaasti ja kannattavasti.

Toimintamme kulmakivenä on avoimuus. Näin asiakas voi varmistua siitä, että keräämämme materiaalit käsitellään asianmukaisesti ja ne päätyvät juuri sinne, minne niiden on tarkoituskin. Vahvuutemme on, että valtaosa materiaaleista käsitellään omissa prosesseissamme. Olemme panostaneet myös energiahyödyntämisen sekä loppusijoittamisen ratkaisuihin, ja pystymme huolehtimaan myös niistä jätteistä, joita ei voi enää hyötykäyttää.

Vastuullisuus ei ole meille vain ympäristöstä huolehtimista, vaan kannamme vastuuta myös henkilöstöstämme, tulevaisuuden tekijöiden kouluttajista sekä yhteisöstämme. Työllistämme vuosittain useita ympäristöalan opiskelijoita ja muita alasta kiinnostuneita kesätöihin ja harjoitteluun. Yhteiskuntavastuullisena toimijana olemme aktiivisesti myös mukana tukemassa omistajakuntiemme yhdistyksiä, urheiluseuroja ja järjestöjä.

Toimintaamme ohjaavat kolme tärkeää standardia: Laatu ISO 9001, Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 ja ISO 45001 työterveys- ja turvallisuus.

Siirry takaisin sivun alkuun