matti ja pahvit 2560 x 1043 1 scaled
default featured image

Jätehuollon kokonaispalvelu

Jätehuollon järjestäminen kuuluu jokaisen yrityksen vastuulle, mutta vain harvalla on aikaa huolehtia, että ympäristöhuolto oikeasti toimii. LHJ Group järjestää kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset käsittelyratkaisut kaikille materiaaleille yrityksen toimialasta tai koosta riippumatta. Jätä siis jätteet meille ja keskity olennaiseen.

Jätehuoltopalvelut – juuri teille sopivat

Meidän työtämme on jätteiden kuljettaminen, vastaanotto, käsittely, punnitseminen sekä raportointi asiakkaalle. Osaavan henkilökuntamme ja kalustomme ansiosta voimme tarjota käsittelyratkaisut kaikille yrityksille ja jätejakeille. Voimme järjestää asiakkaalle kaikki jätehuollon palvelut kokonaisuutena tai käsittelyratkaisut jollekin yksittäiselle jätejakeelle. LHJ Groupin kokonaisvaltaisen jätehuollon palvelut tarjotaan tytäryrityksen Suomen Materiaalikierrätys Oy:n kautta.

Keräysvälineet kaikille jätteille

Tarjoamme keräysvälineet eri jätejakeille kierrätyspalvelujen mukana. Suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivat keräysastiat aina tapauskohtaisesti. Näin varmistamme, että jätehuoltonne on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä.

Keräysvälineiden vuokraus on osa palvelukokonaisuuttamme. Tyhjennykset ja noudot tapahtuvat sovitun rytmin mukaisesti tai tilauksesta.

Käsittelyratkaisut kiertotaloutta tukien

Pystymme tarjoamaan käsittelyratkaisut itse lähes kaikille materiaaleille kierrätettävistä energiahyödynnettäviin ja loppusijoitettaviin jätelajeihin asti. Loput hoidamme vastuullisesti yhteistyöverkostomme kautta.

Kysy meiltä ehdotusta myös, mikäli tarvitset vain käsittelyratkaisua yhdelle tai useammalle jätelajille.

Asiantuntijapalvelut sekä lajittelu- ja kierrätyskoulutus

Tiesitkö, että oikeaoppisella kierrättämisellä yrityksessä on mahdollista saada aikaan huomattavia säästöjä? LHJ Groupin asiantuntijoilla on useiden vuosien kokemus ympäristöhuollosta. Yhdessä teidän kanssanne voimme tehdä tarpeelliset ohjeistukset ja kouluttaa koko henkilökunnan lajittelemaan ja kierrättämään oikein.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Jätehuollon kartoitukset
  • Erityisesti sähkö- ja elektroniikkalaitteiden ja sähkötarvikkeiden kierrätykseen liittyvät materiaaliselvitykset
  • Jätehuoltosuunnitelmien tekeminen
  • Henkilökunnan koulutukset, tietoiskut ja opastaminen
  • Lajitteluohjeet

Raportointi osana jätehuoltoa

Raportointijärjestelmästämme asiakkaat saavat ajantasaisen tiedon jätehuollon toiminnasta. Jatkuvan seurannan avulla voidaan vähentää jätemääriä ja eri jätejakeiden kustannuksia liiketoiminnassa. RFID-teknologiaa hyödyntävän tilausten ja ajojenhallintajärjestelmään tallentuu tarkat tiedot koko palveluketjusta. Järjestelmään kerättävät tiedot on asiakkaan luettavissa sähköisen extranet-järjestelmän kautta. Palvelusta löytyy tarkat tiedot esimerkiksi jätemääristä ja kustannuksista.

Raportoinnin ansiosta syntyy:

  • Vähemmän jätettä
  • Enemmän kierrätystä
  • Vähemmän kustannuksia
  • Enemmän positiivista arvoa

Siirry takaisin sivun alkuun