Uutiset

Forssaan suunnitteilla uusi pientuojien jäteasema

Loimi-Hämeen Jätehuolto on päättänyt aloittaa kierrätysasemiensa nykyaikaistamisen.
Ensimmäisenä uudistetaan Forssan pientuojien palvelupiste. Jatkossa asiointi tulee tapahtumaan Forssan Ratasmäkeen rakennettavalla modernilla pientuoja-asemalla. Yli 3000 neliömetrin asiointihalli mahdollistaa kuormien purun sisätiloissa ja säältä suojassa ympäri vuoden.

LHJ:n uusi pientuoja-asema mahdollistaa Forssan seudun asukkaille itsepalvelumahdollisuudet asiointisovelluksen avulla sekä laajemmat vastaanottoajat. Arkipäivisin pientuoja-asemalla on saatavissa myös henkilökohtaista palvelua normaalien aukioloaikojen puitteissa.

LHJ on hakenut kokemusta uuteen asiointimalliin Seinäjoelta, jossa Lakeuden Etappi Oy on pyörittänyt vastaavaa itsepalvelun mahdollistavaa kierrätyskeskusta jo muutaman vuoden ajan. Tänä päivänä Seinäjoella 85 prosenttia asiakaskäynneistä tapahtuukin itsepalveluna.

Hankkeelle haetaan parhaillaan ympäristö- ja rakennuslupia. Uuden kierrätysaseman toiminnan on tarkoitus alkaa vuoden 2025 syksyllä. Ratasmäen uuden pientuoja-aseman valmistuttua LHJ:n on tarkoitus jatkaa myös yhtiön muiden jäteasemien uudistamista itsepalvelumahdollisuuksia lisäten.

lajittelukeskus havainnekuva
Siirry takaisin sivun alkuun