Uutiset

Mestaruusjuhlat kotikaukalossa

Forssan jäähallissa riitti viime sunnuntaina ääntä yli 700 katsojan revetessä riemuun Fopsin naisten ringettejoukkueen voittaessa Ykkössarjan mestaruuden. Fops voitti ratkaisevassa kolmannessa finaalissa Uudenkaupungin Jää-Kotkat maalein 6–4 ja mestaruuden voitoin 2–1.

Ottelu oli erityisen jännittävä myös Fopsin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin LHJ Groupin näkökulmasta, sillä joukkueen kapteenina pelasi talouspäällikkömme Terhi Kaattari. Lähes kolme vuosikymmentä lajin parissa viihtynyt Kaattari nosti joukkueen vahvuudeksi erityisesti hyvän tiimihengen.

– Tätä ennen olemme saavuttaneet pronssia ja viime vuonna hopeaa. Mestaruus on ensimmäinen joukkueellemme ja kovan työn tulos. Olen ylpeä jokaisesta pelaajastamme ja samalla kiitollinen myös kaikista yhteistyökumppaneista, jotka ovat kulkeneet tätä matkaa kanssamme, Kaattari sanoo.

Kaattari oli erityisen iloinen siitä, että ratkaiseva mestaruusottelu käytiin Fopsin kotihallissa.

– Oli hienoa päästä juhlimaan mestaruutta seuramme junioreiden edessä. Alkukautemme oli hankala sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi, mutta hitsauduimme hyvin yhteen ja nousimme vaikeuksien kautta voittoon. Toivon, että esimerkkimme kantaa myös junioreita eteenpäin omalla pelaajaurallaan.

Kuvassa Terhi Kaattari ja perheen pienimpiä pelissä ilahduttanut LHJ Groupin maskotti Loimu-kettu

fops ringette terhi
Siirry takaisin sivun alkuun