Uutiset

Vahvistusta LHJ Groupin myyntitiimiin

Katri Pohjola on aloittanut LHJ Groupilla myyntipäällikön tehtävässä huhtikuun alussa.

Ennen siirtymistä LHJ Groupille Katri on tehnyt lähes kymmenen vuoden uran Uusioaineksella ja vastannut työssään lasinkierrätyspalveluista sekä kierrätyssirun myynnistä. LHJ Groupilla Katrin tehtäviin kuuluvat kokonaisvaltaisten jätehuoltoratkaisujen löytäminen yrityksille sekä jatkossa myös uusasiakashankinta.

–  Kuluneiden vuosien aikana on entisestään vahvistunut tunne siitä, että haluan pysyä tällä alalla. Kiertotalous on mielenkiintoinen, kasvava ala, jonka parissa voi olla ylpeä siitä, mitä tekee, Katri kertoo.

Valintaan siirtyä juuri LHJ Groupille vaikutti Katrin mukaan muun muassa työpisteen sijainti kotikaupungissa Forssassa, mahdollisuus laajentaa osaamista entisestään sekä hyvä mielikuva LHJ Groupista työnantajana.

–  Asiakasmäärät ovat kasvaneet vauhdilla ja myyntiin on kaivattu osaavaa lisäapua. Mahtavaa saada Katri mukaan huikeaan porukkaan, myyntipäällikkö Tommi Pohjola toivottaa Katrin tervetulleeksi.

Tulevina viikkoina Katri ja Tommi kiertävät tapaamassa nykyisiä asiakkaita ja sidosryhmiä.

–  Verkostoidun mielelläni ja aina saa tulla keskustelemaan. Tulkaa nykimään hihasta uudet ja vanhat tutut, Katri hymyilee.

katri ja tommi
Siirry takaisin sivun alkuun